keskiviikko 12. tammikuuta 2022

retkeilyvuosi vaihtui

Hupsis, retkeilyvuosi -21 loppui yht`äkkiä kun taloon tulikin koiranpentuja. Loppusyksy kului 8 ihanan Tulikäpälän parissa, mutta nyt sitten aloitellaan uutta retkitassut-vuotta 2022. Kiva jos jaksat kulkea taas mukana!

Tämän vuoden haaveisiin kuuluu ehkä suurimpana Hetta-Pallas "yksinvaellus". Tosin ihan yksin en sitä meinaa toteuttaa vaan onhan mukaan otettava joko 1 tai 2 retkitassuakin. 
Ajankohdallisesti haluaisin toteuttaa vaelluksen juhannuksen nurkilla yöttömän yön vaelluksena, mutta vähän epäilen että näinköhän onnistuu. Mutta jos yhden viikon saisin kesälomaa pitää kesäkuussa, niin voi että! Katsotaan kuinka käy. Vaihtoehtoisesti sitten joskus elo-syyskuussa.
Muita suunnitelmia/unelmia/haaveita on muutamat kansallispuistot joissa en ole vielä käynyt, että josko tänä vuonna onnistuisi jokunen 1-2 yön reissu. Kolovesi, Lauhanvuori, Salamajärvi, Etelä-Konnevesi, Pyhä-Luosto, Isojärvi, Leivonmäki... 
Sekä yksi vähän hankalammin saavutettava eli veneellä saavutettava. Luultavasti saaristomeren kansallispuisto. 
Lisäksi monia jo tuttuja paikkoja tulee varmasti käytyä uudestaan ja uudestaan sekä ehkä myös jokunen jossa kerran käynyt, niin voi käydä uudestaankin. Tällaisia voisi hyvin olla etelämpänä sipoonkorpi, seitseminen, helvetinjärvi ja pohjoisessa ilman muuta hossa ja rokua. Ai että olisipa jo loma tai voittaisimpa lotossa :)

Kyllähän tällaisilla eväillä pääsee jo pitkälle. Mutta sittenhän sen loppuvuodesta taas näkee, että mitenkä tämä vuosi lopulta menikään.
Jokatapauksessa toivotaan vuodelta terveyttä, että pääsee retkeilemään. 

Pian onkin aika suunnata ensimmäisille "kunnon retkille" sillä perjantaina auton nokka lähtee suunnistamaan pohjoista kohti. Johan edellisestä vierailusta lapissa onkin 5kk. Toivotaan upeita retkeilykelejä! 

Tässä muutama alkuvuoden tunnelmakuva. Ihanaa kun täällä etelässäkin on mielettömän ihania talvikelejä!


Ja tämä allaolevan hauskan retkihaasteen pariin haastan kaikki blogini seuraajat ja satunnaiset lukijat. Muista käyttää #-merkkejä :) <3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti