perjantai 11. kesäkuuta 2021

Mush vaisto Freeze-Dried

Pitkästä aikaa testailuja...
Mush:lle on tullut valikoimiin pakastekuivattua täysravintoa eli täydellistä retkiruokaa koirille. Vai onko sittenkään täydellistä...

Olen aiemmin testannut orijen-kylmäkuivattuja medaljonkeja, siitä postaus TÄÄLLÄ

Nyt siis ostin yhden 250g:n pussin tätä uutta Vaisto Freeze-Dried ruokaa. Pussin hintahan jo itsessään on ihan järkyttävä, 15,90€ mutta ajattelin silti kokeilla. Koska tuote on kuivaa ja kevyttä, olisi se erinomainen vaellusruoka koirille.

No, samat ohjeet kuin muissakin vastaavissa. Eli annostele kuppiin, lisää vähän vettä ja anna olla 5min ja sitten voi syöttää. Ohjeen mukaan 100g tuotetta vastaa 300g pakastettua raakaruokaa, eli mun laskutaitojen mukaan noin 50g kuivia kuutioita olisi noin 150g ateria jonka gööteille annan. Sheltille annostelin 20g kuivia kuutioita (60-65g normaalisti ruokaa). 
Tässä vaiheessa jo totesin, että on niin kevyitä että tosi monta kuutiota saa kyllä antaa. 



Laitoin lämmintä vettä ja lähdin pienelle lenkille. Kokemuksesta jo tiesin ettei viidessä minuutissa mitään tapahdu.

Noin puolen tunnin jälkeen oli kuutiot lähes saman kokoisia kuin kuivanakin ja halkaisin yhden "märän" kuution. Vasemmalla märkä, oikealla kuiva



Koostumushan ei ole muuttunut oikeastaan yhtään miksikään. No, laitoin kuitenkin kupit lattialle ja jos nyt jotain hyvää, niin nestettähän koira hörppii tässä samalla.




Raadille maistui kyllä, mutta sehän nyt ei sano oikeastaan mitään koska nämä kävelevät kompostit syövät kyllä muutenkin mitä vaan :)

Lopputuloksena sanoisin, että EI jatkoon. Ihan sika kallista ja toisekseen nämä vie tilaakin ihan hirmuisesti. Tämä yksi 250g:n pussi riittäisi näille kolmelle pienelle koiralle kahdeksi ateriaksi, eli vain yhdeksi päiväksi. 
Muutaman päivän vaellusreissulle pitäisi ottaa näitä monta pussia mukaan ja silloin hintaakin tulee jo minun makuun aivan liikaa.15,90€/pvä!! Huh huh!!

Luultavasti jatkossakin kuivaan naudan jauhelihaa ja pakkaan mukaan ehkä jotain nappuloita. Helppoa, nopeaa, melko kevyttä eikä vie hirveästi tilaa rinkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti