tiistai 8. tammikuuta 2019

Kytäjä-Usmi 5.1.19

Lauantaina 5.1 - Haiskarin kierros

Oli taas "vapaa" lauantai ja oikein hyvä ulkoilukeli joten viesti kaverille, reput selkään ja menoksi.
Tällä kertaa repun sisältönä itselle kuumaa kaakaota, itse tehty sämpylä ja kuivalihaa (kana).
Koirille fitdogia ja pienet kanaherkut.


Haiskarin kierros alkaa (ja loppuu) Kytäjäntiellä olevalle P-paikalle osoitteena Kytäjäntie 625. Helppo löytää.
Samasta kohdasta pääsee useille merkityille reiteille ja tällä kertaa valikoitui tämä reitti. Syystä että arvelimme sen olevan hiljainen muista ulkoilijoista.



Parkkiksella oli useampikin auto mikä kyllä vähän yllätti, mutta ei annettu haitata vaan lähdettiin kulkemaan. Ihanan luminen maisema.



Suunnilleen puolivälissä on hieno tulipaikka. Laavu, nuotiopaikka, vessa ja mikä upeinta, sijainti lammen rannalla. Talvella tosin mainosarvo on köyhempi kuin kesällä.



Tässä kuumat kaakaot ja vähän evästä naamaan.
Olin hommannut uuden termarin ja nyt mukana ihan vaan tokmannilta ostettu vaeltaja-termari. tilavuudeltaan puoli litraa. Tässä kohtaa kuuma kaakao oli ollut termarissa pari tuntia ja oli oikein kuumaa. Hyvä. Termari siis toimi.
Tosin ensimmäinen kupillinen juotiin agria-termarista joka oli retkikaverilla mukana. Oikein kuumaa (ja muutenkin tosi hyvää) oli siinäkin termarissa. Oliko peräti jotain luomu-kaakaota ja mistälie tuotua vanilijaa tms.
Minulla kaakaona ihan vaan suomen armeijan käyttämä tuote: 

Sitten se kuivaliha... ostin ihan vaan vihdin s-marketista kana lihaa enkä välttämättä menis kehumaan... älyttömän suolaista (taitaa kyllä kaikki kuivalihat olla)
Kyllähän tämä syötyä tuli, mutta sanoisinko että ei jatkoon...
Illalla jo googlailin, että mites se kuivalihan tekeminen kotioloissa onnistuisi. Ehkä kokeilen sitä jossain vaiheessa...

Olipa jälleen yksi kiva lauantai-lenkki tehty.

Tarkempi reittikuvaus: TÄÄLLÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti