lauantai 5. tammikuuta 2019

Uusi vuosi, uudet retket

Viime vuosina olen alkanut reissaamaan ja retkeilemään enemmän ja enemmän erilaisissa kohteissa. Niin suomessa kuin joskus muissakin maissa. Ja mitä enemmän näkee ja kokee, sitä enemmän pitää nähdä vielä lisää.
Suurimmaksi osaksi mukana tepastelee karvaiset kaverit jotka ovatkin varmasti syypäitä siihen, että olen uskaltautunut liikkumaan pidemmillekin poluille.

Nyt kun mietin missä kaikkialla olen jo käynyt ja mitä nähnyt, niin harmittaa hiukan etten ole aiemmin keräillyt reissuja kootusti mihinkään. Toki monet reissut löytyy Tulikäpälä-blogista ja ehkäpä koitan ne kaivella sieltä tännekin talteen.
Äkkiselään tulee mieleen Koli, Tahko, Ruka, Levi, Ylläs, Inari, Kilpisjärvi ja Lofootit. Kansallispuistoista esim. Nuuksio, Liesjärvi, Torronsuo, Helvetinjärvi, UKK ja Lemmenjoki.
Suomessa on satoja ellei jopa tuhansia kilometrejä erinomaisesti merkittyjä retkeilyreittejä, vaellusreittejä ja luontopolkuja. Täysin maksuttomasti kaikkien saatavilla.
Suosittelen kokeilemaan.

Tervetuloa mukaan retkille. Jos ei ihan livenä paikanpäälle, niin ainakin virtuaalireissuun blogin parissa. Toivottavasti viihdyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti