torstai 30. huhtikuuta 2020

Linlo - Saari Kirkkonummella

Varsin vähän mainostettu ulkoilualue Kirkkonummella, Linlo. 
Googlella löytyy kuitenkin hyvät opasteet paikalle sekä saaresta varsin hyvä karttakin. Siispä sinne. Google mapsiin kun laittaa Linlo satama, niin löytää perille. Paikka on aivan Hilan leirikeskuksen vieressä, jossa muuten olin rippileirillä aikanaan!

Autolla pääsee venerantaan, joka epäilemättä aurinkoisena kesäpäivänä on aivan liian pieni. Mutta 100m ennen rantaa on veneiden talvisäilytysalue ja luulisin että se toimii kesäaikana autojen parkkipaikkana. Nyt kuitenkin pääsin ihan rantaan saakka.

Kävellen saareen pääsee vain yhtä kävelysiltaa pitkin jota ei tarvitse etsiä.



Tietojen mukaan tuo silta remontoidaan 3.5-10.7.2020 jona aikana saareen ei kävellen pääse ollenkaan. Mutta kannattaa mennä sitten sen jälkeen. Koska upea paikka tämä on.

Lähdin kulkemaan saarta "oikeaa reunaa pitkin". Hyväkuntoisia polkuja saari onkin täynnä.





Paljon kivikkoa ja kalliota, mutta myös paljon metsää.
Varsinaista merkittyä reittiä ei ole, mutta ei sitä täällä osannut kaivata.









Grillipaikkoja tässä saaressa ei tarvitse etsiä. Niitä löytyy todella paljon. Ja mikä hienoa, lähes kaikkien grillipaikkojen vieressä on pieni puuvaja. Ainakin huhtikuun lopussa puut olivat kuivia ja niitä oli reilusti.
Myös syömistä varten pöytiä riitti. Ja vessojakin...







Saaressa on muutama isompikin grillipaikka, kota tai keittokatos.









Vaikka oli huhtikuinen arki-ilta, niin ihmisiä oli kuitenkin yllättävän paljon. Mutta toisaalta tilaa riitti ja grillata sai ihan rauhassa.






Oli kyllä tosi kiva paikka ja tänne pitää tulla kesällä uudestaan kun alue vihertää ja merivesi on uimalämmintä. Suosittelen!

Alueesta lisää TÄÄLTÄ

Tällaisen reitin kuljimme, 5,56km ja kävelyajaksi hitusen yli 2h.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti